Parduotuvė

NEKMAR LOW GRAIN ADULT FRESH LAMB

61.00

Ultrapremium šunų maistas

SUDĖTIS: avienos mėsa 37% (iš jos šviežia ėrienos mėsa 14%), rudieji ryžiai 22%, žirnių krakmolas, žirniai, gyvūniniai riebalai, plačiosios pupelės, linų sėklos, džiovintas burokėlių minkštimas, mielės, jūros dumblių miltai 0,3%, mananoligosacharidai (MOS) 0,2%, dehidratuota kiaulpienė (Taraxacum officinale W.), dehidratuota granato žievė (Punica granatum L.), juka šidigera.

 

ANALITINĖS SUDEDAMOSIOS DALYS: 26% žalių baltymų, 14% žalių aliejų ir riebalų, 2,8% žalių skaidulų, 7,8% pelenų, 8% drėgmės.

 

PRIEDAI viename kg: Maistiniai priedai: 3a672a Vitaminas A 18500 TV, E671 Vitaminas D3 1200 TV, 3a700 Vitaminas E (t.r. alfa toc.Acet) 150 mg, E4 varis (vario sulfato pentahidratas) 14,5 mg, E1 geležis (geležies karbonatas) 29 mg, E5 manganas (mangano oksidas) 58 mg, 3b605 cinkas (cinko sulfato monohidratas) 65 mg, 3b201 jodas (kalio jodidas) 3,14 mg, E8 selenas (natrio selenitas) 0,152 mg. Organoleptiniai priedai: Natūralus produktas yra botaniškai apibrėžtas.

 

METABOLIZUOJAMA ENERGIJA: 3750 Kcal / kg.

Rekomenduojama paros norma (g /per dieną)

 

Svoris 5kg 10kg 15kg 20kg 25kg 30kg 35 kg 40kg 45kg 50kg 60kg 70 kg 80 kg
Normalaus aktyvumo 100g 150g 200g 255g 285g 320g 360g 400g 440g 480g 550g 620g 680g
Vidutinio aktyvumo 120g 180g 240g 305g 360g 370g 405g 440g 520g 570g 660g 740g 810g
Didelio aktyvumo 140g 215g 285g 360g 420g 440g 480g 520g 630g 680g 790g 890g 975g

 

VARTOJIMO INSTRUKCIJA: produktą galima duoti sausą arba sudrėkintą (prieš pat duodant šuniui patariame ant maisto užpilti nedidelį kiekį drungno vandens, taip maistas lengviau virškinamas ir, manome, kad jis pagerina skonį). Dozės gali skirtis atsižvelgiant į specifinius kai kurių šunų poreikius. Šuo visada turėtų turėti šviežio geriamojo vandens. Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje, nuo bet kokio šilumos šaltinio.

Svoris 12 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “NEKMAR LOW GRAIN ADULT FRESH LAMB”
Produkto kodas: 03858892702055 Kategorijos: , ,